88 mm

Standard

E ardhmja është këtu – zona të mëdha dritare, dizajn elegant, izolim i lartë i zërit dhe nxehtësisë dhe siguri e jashtëzakonshme – dritarja e inovacionit TROCAL 88 plotëson të gjitha kërkesat aktuale dhe të ardhshme. Falë modularitetit dhe teknologjive të tij të azhurnimit, ky sistem dritarresh plastike me një thellësi konstruksioni prej 88 mm ofron një nivel të lartë ekonomie dhe individualiteti.

 

Falë konstruksionit mjaft të qëndrueshëm brenda profileve të dritareve plastike, mund të përdorni xham të trefishtë dhe xham funksional me sipërfaqe të madhe deri në një trashësi maksimale xhami prej 58 mm. Kjo rezulton në vlera të shkëlqyera të izolimit të zërit. Zonat me dritare të mëdha në mënyrë mbresëlënëse mund të realizohen sipas dëshirave tuaja personale. Një efekt anësor pozitiv i kësaj është fitimi diellor dhe kështu një reduktim i emetimeve të CO2 dhe kostove të energjisë – veçanërisht në dimër. Sistemi inovativ i dritareve TROCAL 88 është gjithashtu bindës për sa i përket mbrojtjes ndaj grabitësve dhe opsioneve të ventilimit falë zgjidhjeve të tij të integrueshme.

Sistemi i ri, izolues shumë i izoluar i qendrës me 7 dhoma TROCAL 88 tashmë plotëson kërkesat e larta të energjisë për izolimin termik për shtëpitë pasive në versionin standard. Koeficienti i transferimit të nxehtësisë Uf = 0.95 W / (m²K) arrihet edhe me xham të trefishtë me trashësi 48 mm. Gjëja e jashtëzakonshme këtu është se kjo vlerë e izolimit termik arrihet madje me një përforcim çeliku për madhësitë e elementeve me dimensione maksimale dhe gjithashtu me profile me ngjyra. Me futje shtesë, sistemi i dritareve TROCAL 88 PVC-U arrin një vlerë Uf deri në 0.88 W / (m²K).

Lëreni veten të frymëzohet nga diapazoni i ngjyrave TROCAL. Zgjidhni midis të bardhës PVC neutrale, ngjyrave të filmit të lëmuara ose të kokërrizuara në struktura druri, ngjyra të thjeshta ose metalike.

Parimi ynë i vijës së gjelbër: sistemet dritare me efiçiencë të energjisë, stabilizuesit pa plumb në materialin e freskët dhe konceptet inteligjente të riciklimit sigurojnë një plus në qëndrueshmërinë.

AluClip

TROCAL 88 AluClip – një sistem modern i dritareve plastike, i rrumbullakosur me një guaskë alumini elegant në pjesën e jashtme të profilit. Një kombinim i dy materialeve prej plastike dhe alumini, i kombinuar me teknologjinë në nivelin më të lartë në një dritare, nuk lë asgjë për të dëshiruar në të ardhmen. Me profilet plastike ju merrni izolim optimal të nxehtësisë dhe zërit, si dhe besueshmëri funksionale të përhershme. Nga ana tjetër, guaska e aluminit ju ofron elegancë të theksuar dhe rezistencë të madhe ndaj motit.

 

Përveç kësaj, ekziston një larmi e jashtëzakonshme ngjyrash për guaskën e aluminit në pjesën e jashtme të dritares. Numri i jashtëzakonshëm i p.sh. ngjyrat RAL i jep fasadës së ndërtesës suaj një karakter shumë individual. Ju gjithashtu mund të bindni veten përmes proceseve të ndryshme të pikturimit dhe veshjes, të tilla si anodizimi ose veshja me pluhur. Në brendësi të dhomës, dritarja juaj bën përshtypje me PVC-në e saj të bardhë neutrale.

Por sistemi i mbylljes me 7 dhoma TROCAL 88 AluClip nuk është bindës vetëm për nga pamja. Ky sistem i dritareve plastike me guaskë alumini të prerë gjithashtu vendos standarde të reja në izolimin termik me një vlerë të shkëlqyeshme Uf prej 1.0 W / (m²K). Kurseni në kostot e energjisë falë zonave të mëdha të dritareve dhe kështu përfitimet e energjisë diellore nga rrezatimi diellor, në verë si në dimër. Në kombinim me xham të trefishtë me trashësi xhami deri në 58 mm, gjithashtu arrihen vlera të shkëlqyera të izolimit të zërit. Kur bëhet fjalë për sigurinë, TROCAL 88 AluClip ju lë të ndiheni të sigurt, sepse falë modularitetit dhe individualitetit të tij, ju mund t’i bëni dëshirat tuaja personale të bëhen të vërteta.

Të gjithë profilet plastikë prodhohen në material të freskët ekskluzivisht me stabilizues pa plumb bazuar në kalcium / zink.