Haustürsysteme

Standard

Me një sistem të vetëm të profilit, përkatësisht TROCAL 76, ju mund të instaloni jo vetëm dritaret tuaja, por edhe ballkon, tarracë ose dyer paralele rrëshqitëse dhe anuese sipas dëshirave tuaja në shtëpinë tuaj. TROCAL 76 hap perspektiva të reja – një sistem në të cilin gjithçka është e koordinuar në mënyrë të përsosur. Jepini shtëpisë tuaj një linjë koherente dhe harmonike.

 

Falë teknologjisë së sofistikuar, dyert plastike të shtëpisë nga TROCAL 76 ofrojnë izolim të jashtëzakonshëm termik. Niveli i lartë i ngushtësisë dhe izolimit termik arrihet nga një prag i ndarë termikisht. Me një lartësi prej vetëm 20 mm, kjo gjithashtu mundëson jetesë pa pengesa në përputhje me DIN 18025.

Kur dizajnoni profilet plastike, ju mund të zgjidhni midis ngjyrës së bardhë klasike ose gamës së ngjyrave të filmit TROCAL DecoStyle. Për panelet e dyerve të përparme, ne ju ofrojmë xham modern funksional në struktura dhe ngjyra të shumta sipërfaqësore, xham me ndriçim me efekt LED, lustrim motivi ose mund të zgjidhni nga diapazoni i gjerë i paneleve të parafabrikuara nga prodhuesit e njohur të paneleve.

Në ndërtesat rezidenciale private kryesisht do të gjeni dyer shtëpish që hapen brenda. Dyert e shtëpive me hapje të jashtme përdoren si në sektorin tregtar për arsye sigurie në rrugët e arratisjes ashtu edhe në familjet private në situata të ngushta korridori.

Parimi ynë i vijës së gjelbër: sistemet dritare me efiçiencë të energjisë, stabilizuesit pa plumb në materialin e freskët dhe konceptet inteligjente të riciklimit sigurojnë një plus në qëndrueshmërinë.

AluClip

Me një sistem të vetëm të profilit, përkatësisht TROCAL 76, ju mund të instaloni jo vetëm dritaret tuaja, por edhe ballkon, tarracë ose dyer paralele rrëshqitëse dhe anuese sipas dëshirave tuaja në shtëpinë tuaj. TROCAL 76 hap perspektiva të reja – një sistem në të cilin gjithçka është e koordinuar në mënyrë të përsosur. Jepini shtëpisë tuaj një linjë koherente dhe harmonike.

 

Në pjesën e jashtme të profileve plastike, guaska e aluminit AluClip ofron mundësi të shkëlqyera të dizajnit. Përveç teknikave të ndryshme si veshja pluhur ose optika NCS, piktura e provuar është e disponueshme në të gjitha ngjyrat RAL. Në panelet e derës së përparme ka xham modern funksional në struktura dhe ngjyra të shumta sipërfaqësore, xham me ndriçim me efekt LED, lustrim motivi ose mund të zgjidhni nga diapazoni i gjerë i paneleve të parafabrikuara nga prodhuesit e njohur të paneleve.

Falë teknologjisë së sofistikuar, dyert plastike të shtëpive nga TROCAL 76 AluClip sigurojnë izolim të jashtëzakonshëm termik. Niveli i lartë i ngushtësisë dhe izolimit termik arrihet nga një prag i ndarë termikisht. Me një lartësi prej vetëm 20 mm, kjo gjithashtu mundëson jetesë pa pengesa në përputhje me DIN 18025.

Në ndërtesat rezidenciale private kryesisht do të gjeni dyer shtëpish që hapen brenda. Dyert e shtëpive me hapje të jashtme përdoren si në sektorin tregtar për arsye sigurie në rrugët e arratisjes ashtu edhe në familjet private në situata të ngushta korridori.

Parimi ynë i vijës së gjelbër: sistemet dritare me efiçiencë të energjisë, stabilizuesit pa plumb në materialin e freskët dhe konceptet inteligjente të riciklimit sigurojnë një plus në qëndrueshmërinë.