Premidoor Standard

PremiPlan

Falë një adaptimi të zgjuar dhe duke përdorur pragun tashmë të provuar 20 mm, dyert tona të shtëpisë dhe oborrit, sistemet e vulës dyfishe dhe qendrore TROCAL 76 dhe sistemet e vulës qendrore TROCAL 88, shndërrohen në zgjidhje të pragut pa pengesa. Në rastin e profileve të brezit, mbivendosjet e brendshme të brezit shkurtohen dhe pajisen me një shirit të posaçëm mbyllës. Kllapat e lidhjes të veshura me EVALON dhe pllakat e lidhjes të bëra prej çeliku inox, të dizajnuara posaçërisht për sistemin, lejojnë lidhjen profesionale të membranave vulosëse dhe instalimin profesional të ulluqeve. Pragu është në nivelin e tokës nga jashtë, ka një hap prej 10 mm nga brenda.