Produktet

88mm

E ardhmja është këtu – hapësira të mëdha dritare, dizajn elegant, izolim i lartë i zërit dhe nxehtësisë dhe siguri e jashtëzakonshme – dritarja e inovacionit TROCAL 88 plotëson të gjitha kërkesat aktuale dhe të ardhshme.

Modelet:

  • Standard
  • AluClip

76mm

Kemi krijuar sistemin tonë të ri të dritareve dhe dyerve për njerëz si ju, KÖMMERLING 76 Uniteti është zgjidhja e zgjuar në të cilën materialet plastike dhe alumini u zhvilluan së bashku.

Modelet

  • Standard
  • Mitteldichtung

Premidoor

Me sistemin inovativ të ngritjes dhe dyerve të rrëshqitshme TROCAL PremiDoor 88 do të përjetoni një ndjenjë krejtësisht të re të jetesës. Kufiri midis hapësirës së jetesës dhe zonës së jashtme zhduket përmes sipërfaqeve jashtëzakonisht të mëdha prej xhami.

Modelet

  • Standard
  • AluClip

Haustürsysteme

Përveç vulës së ndalimit të brendshëm dhe të jashtëm, një sistem i vulës qendrore përmban një shtresë të tretë, të padukshme, nënshkrimin e vendosur në qendër të kornizës. Vlerat më të mira të izolimit termik janë të garantuara.

Modelet

  • Standard
  • AluClip