Sistemet e dyerve,
të dritareve dhe banesave
Dritarja TROCAL PVC-U dhe sistemet e dyerve të banimit janë të disponueshme në një gamë të gjerë variantesh dhe thellësish instalimesh. Ka diçka për çdo nevojë
Sisteme rrëshqitëse Gama e TROCAL e profileve PVC-U përmban disa versione të sistemit të rrëshqitjes dhe ngritjes / rrëshqitjes me disa thellësi instalimesh. Përmbushni dëshirat tuaja. Aksesorë për dritare Ne ofrojmë një portofol të gjerë dhe program të ofrimit të optimizuar në mënyrë të vazhdueshme për pajisje ndihmëse dhe komerciale në të gjithë dritaren tuaj.
People Passion Profiles

Sisteme rrëshqitëse

Gama e profilit Interplast TROCAL ka disa thellësi ndërtimi dhe versione të sistemeve rrëshqitëse dhe ngritëse dhe rrëshqitëse. Bëni dëshirat tuaja realitet.

Produktet

76mm Standard

Kemi krijuar sistemin tonë të ri të dritareve dhe dyerve për njerëz si ju, KÖMMERLING 76 Uniteti është zgjidhja e zgjuar në të cilën materialet plastike dhe alumini u zhvilluan së bashku.

88mm Standard

E ardhmja është këtu – hapësira të mëdha dritare, dizajn elegant, izolim i lartë i zërit dhe nxehtësisë dhe siguri e jashtëzakonshme – dritarja e inovacionit TROCAL 88 plotëson të gjitha kërkesat aktuale dhe të ardhshme.

Premidoor Standard

Me sistemin inovativ të ngritjes dhe dyerve të rrëshqitshme TROCAL PremiDoor 88 do të përjetoni një ndjenjë krejtësisht të re të jetesës. Kufiri midis hapësirës së jetesës dhe zonës së jashtme zhduket përmes sipërfaqeve jashtëzakonisht të mëdha prej xhami.

Produktet

76mm Standard

Kemi krijuar sistemin tonë të ri të dritareve dhe dyerve për njerëz si ju, KÖMMERLING 76 Uniteti është zgjidhja e zgjuar në të cilën materialet plastike dhe alumini u zhvilluan së bashku.

88mm Standard

E ardhmja është këtu – hapësira të mëdha dritare, dizajn elegant, izolim i lartë i zërit dhe nxehtësisë dhe siguri e jashtëzakonshme – dritarja e inovacionit TROCAL 88 plotëson të gjitha kërkesat aktuale dhe të ardhshme.

Premidoor Standard

Me sistemin inovativ të ngritjes dhe dyerve të rrëshqitshme TROCAL PremiDoor 88 do të përjetoni një ndjenjë krejtësisht të re të jetesës. Kufiri midis hapësirës së jetesës dhe zonës së jashtme zhduket përmes sipërfaqeve jashtëzakonisht të mëdha prej xhami.

People Passion Profiles

Postimet e fundit