76 mm

Standard

Inxhinierët dhe teknikët TROCAL së fundmi kanë zhvilluar një sistem modern, teknikisht të sofistikuar të dritareve PVC-U me një thellësi ndërtimi prej 76 mm – Vula qendrore TROCAL 76. Por jo vetëm nga pikëpamja teknike ofron vlera kryesore për sa i përket izolimit të nxehtësisë ose zërit, por edhe optika është mbresëlënëse. Profilet e ngushta të brezit dhe kornizës lejojnë që sipërfaqet e mëdha prej xhami të rriten. Në këtë mënyrë, e gjithë hapësira juaj e jetesës jo vetëm që është e mbushur me dritë dielli, por gjithashtu krijon një ndjenjë të mrekullueshme të ngrohtë të të jetuarit. Energjia diellore termike e fituar ul ndjeshëm kostot e ngrohjes.

 

Rezultati i konstruksionit të menduar mirë është një sistem dritaresh plastike me izolim të konsiderueshëm termik. Koeficienti i transferimit të nxehtësisë tashmë arrin një vlerë optimale Uf prej 1.0 W / (m²K) në versionin standard. TROCAL 76 shkëlqen gjithashtu në zonën e izolimit të zërit me një vlerë prej 48 dB me lustrim të trefishtë izolues. Instalimi i xhamit të veçantë funksional është gjithashtu i mundur deri në një trashësi xhami prej 50 mm.

Dizenjoni profilet tuaja të dritareve plastike sipas dëshirave tuaja individuale. Ju keni zgjedhjen midis PVC klasik të bardhë, gamës së ngjyrave të filmit TROCAL DecoStyle dhe proCoverTec.

TROCAL 76 ju ofron fleksibilitet maksimal në mënyrë që të plotësoni kërkesat tuaja individuale dhe në të njëjtën kohë të bën përshtypje me nivelin e tij të lartë të efektivitetit të kostos.

Parimi ynë i vijës së gjelbër: sistemet dritare me efiçiencë të energjisë, stabilizuesit pa plumb në materialin e freskët dhe konceptet inteligjente të riciklimit sigurojnë një plus në qëndrueshmërinë.

AluClip

TROCAL 76 AluClip paraqet një sistem dritareje plastike me një thellësi ndërtimi 76 mm dhe një predhë alumini saktësisht të përshtatshme në pjesën e jashtme të dritares. Alumini është i qëndrueshëm ndaj motit dhe i qëndrueshëm në vlerë. Materiali magjeps me elegancën e tij të përjetshme, larminë e ngjyrave dhe qëndrueshmërinë e tij të lartë. Ajo që alumini nuk mund të arrijë mund të arrihet me anë të plastikës: përkatësisht izolimi optimal i nxehtësisë dhe zërit. Me vulën qendrore TROCAL 76 AluClip ju merrni të dyja: plastike dhe alumin. Kjo do të thotë: Përparësitë e të dy materialeve të kombinuara në një sistem inovativ.

 

Me guaskën e aluminit në pjesën e jashtme të dritares, vulën qendrore TROCAL 76 AluClip ofron ndryshime të panumërta në modelin e ngjyrave. Nëse pikturoni sipas ngjyrave RAL, veshjes pluhur, efekteve anodizuese ose optikës NCS – zgjedhja është e juaja! Brenda, plastika e bardhë neutrale, me kujdes të lehtë dhe me mirëmbajtje të ulët është bindëse.

Përveç theksimeve optike të përmendura, sistemi i vulosjes së qendrës TROCAL 76 AluClip gjithashtu arrin vlerat kryesore teknike, ndër të tjera. në izolimin termik ose të zërit. Sistemi i dritares plastike ka një koeficient të transferimit të nxehtësisë Uf = 1,1 W / (m²K). Një vlerë deri në 48 dB është në dispozicionin tuaj në fushën e izolimit të zërit. Xhami izolues i trefishtë ose funksional i veçantë mund të përdoret deri në një trashësi prej 50 mm.

TROCAL plotëson kërkesat aktuale dhe të ardhshme për arkitekturë me cilësi të lartë. Të dy ndërtuesit dhe arkitektët po ridizajnojnë mjedisin e jetesës me sistemin e dritareve plastike: më të bukur, më miqësor dhe më me diell.

Parimi ynë i vijës së gjelbër: sistemet dritare me efiçiencë të energjisë, stabilizuesit pa plumb në materialin e freskët dhe konceptet inteligjente të riciklimit sigurojnë një plus në qëndrueshmërinë.